Loading...
zonnepanelen Limburg2023-12-21T12:01:03+01:00

Overweegt u om zonnepanelen aan te schaffen in Limburg? Dat is een verstandige keuze! Het plaatsen van zonnepanelen biedt vele voordelen, zowel op financieel als ecologisch vlak.

Zonnepaneel installateurs in Limburg

Bij de aanschaf van zonnepanelen is het belangrijk om te kijken naar het vermogen en de kwaliteit van de panelen. Door samen te werken met een erkende zonnepaneelinstallateur uit Limburg kunt u rekenen op professioneel advies en hoogwaardige producten. Zo bent u verzekerd van een optimaal rendement en een lange levensduur van uw zonnepanelen.

Als medeoprichter van SolarPower Partners zijn we lid van de Elite Partner-gemeenschap van Sunpower. Deze vooraanstaande Amerikaanse leverancier heeft meer dan 35 jaar ervaring in hoogwaardige fotovoltaïsche cellen met een buitengewoon rendement. Dankzij deze nauwe samenwerking kunnen we onze klanten exclusieve voordelen bieden en kwaliteit garanderen die ongeëvenaard is in de sector.

Sunlogics heeft zich in de sector bewezen als een betrouwbare partner met uitstekende klantenservice, bewijs hiervan zijn meer dan 350 positieve reviews in Google.

prosumententarief zonnepanelen

Groepsaankoop Zonnepanelen in Limburg

SolarPower Partners, een collectief van betrouwbare installateurs waarvan Sunlogics lid en medeoprichter is, bundelt regelmatig de inkoop van materialen om klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te kunnen garanderen. Als u in Hasselt, Bilzen, Tongeren of een andere stad in Limburg woont, kunt u tegen een voordelige prijs zonnepanelen aankopen bij Sunlogics.

Voordelen van zonnepanelen in Limburg

Als u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen in Limburg, dan geniet u van verschillende voordelen:

  1. Besparing op uw energierekening: Zodra u zonnepanelen installeert, wekt u uw eigen elektriciteit op. Hierdoor kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten.

  2. Milieuvriendelijk: Zonne-energie is een duurzame bron van energie en het gebruik ervan helpt de CO2-uitstoot te verminderen. Door te kiezen voor zonnepanelen draagt u bij aan een groenere toekomst.

  3. Stijging van de waarde van uw woning: Met zonnepanelen op uw dak wordt uw woning aantrekkelijker voor potentiële kopers. Het hebben van zonnepanelen kan de waarde en het verkooppotentieel van uw huis verhogen.

  4. Lange levensduur: Zonnepanelen hebben over het algemeen een zeer lange levensduur. Met een garantieperiode tot zelfs 40 jaar, betekent dit dat u gedurende een aanzienlijke periode kunt profiteren van gratis elektriciteit. Bovendien krijgt u bij Sunlogics een all-in garantie, waarbij zelfs de werkuren zijn inbegrepen!

Neem contact op voor meer informatie

Als u meer wilt weten over het aanschaffen van zonnepanelen in Limburg of specifieke vragen heeft over de voordelen en het rendement ervan, neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

0
MEER DAN 10 JAAR
ERVARING
0
MEER DAN 11000 REFERENTIES
0
TOT 40 JAAR OPBRENGSTGARANTIE
0
TOT 40 JAAR PRODUCTGARANTIE

REFERENTIES

REACTIES VAN KLANTEN

“Eerlijkheid tov de situatie (bomen) en goed materiaal”

Donders W. (bobex.be), Maasmechelen

“Alles wat overeen is gekomen perfect nagekomen. op tijd en zeer goede afwerking. Zeker een aanrader.”

Theuwissen (zonnepanelenenergie.be), Oudsbergen

Van eerste (Hr. Fritz, Sales adviseur) tot laatste contact duidelijk (Bart, Office Manager) betrouwbaar, niks is te veel, bij vragen. ZEER goede verhouding prijs-kwaliteit. (Sunpower+Enphase) Denken in oplossingen en monteurs (Peter + Jason) zeer ervaren. BTWafhandeling- terugvraag moet nog gedaan worden maar ga er van uit dat ook dit goed vanuit hoofdkantoor ondersteund zal gaan worden, zoals afgesproken. Heb veel offreerders over de vloer gehad, waardoor veel informatie opgedaan. Sunlogics maakt het waar!!!! Achteraf heeeeeel blij dat e.a. met Zonnepanelen + hier in Nederland niet door ging. Sunlogics: Een echte aanrader!!!!

Perriens J. (solvari.nl) - , Herten

Goed advies, alles goed geïnstalleerd, afgeleverd en gekeurd!

Mooren J. (solvari.nl), Kerkrade

Werken werden uitgevoerd volgens de afspraken. Gebruiken ook goede materialen.

Schepers M. (solvari.nl), Oudsbergen

Heldere informatie, duidelijke afspraken, prettige service, snelle levering.

Paulissen J. (slimster.nl), Kerkrade

Genoeg informatie meegekregen.

Bilgin C. (bobex.be), Lommel

Zeer correct, duidelijk en komt afspraken na!

Nicole S. (bobex.be), Kinrooi

Kort én zakelijk

Thewissen A. (bobex.be), Lanaken

Onmiddelijke en correct offerte. Ook onmiddelijke reactie op mijn vragen. Prima en duidelijke communicatie.

Martens M. (bobex.be), Genk

Goede uitleg.

Steegmans P. (bobex.be), Lanaken

Eerlijk advies en info.

Hermans P. (bobex.be), Diepenbeek

Zeer gedetailleerde offerte aan de hand van telefonisch contact.

Daems L. (bobex.be), Hasselt

Beste kwaliteit, garantievoorwaarden

Avgoustakis K. (bobex.be), Maasmechelen

Vlotte samenwerking, goede uitleg.

Beelen G. (bobex.be), Halen

Onze kwalitatieve merken

Uw totaalpartner voor duurzame
groene energie in Limburg!

Contacteer ons vandaag nog voor installaties in Limburg (België en Nederland)!

Go to Top