Loading...
zonnepanelen kopen2023-12-21T11:06:05+01:00

Verlaag vandaag nog uw energiefactuur met Sunlogics
de waarde van uw woning

Waarom zonnepanelen kopen bij Sunlogics?

Investeren in zonnepanelen blijft een uitstekend idee. De prijs per Wattpiek (Wp) is de afgelopen 5 à 6 jaar gehalveerd, waardoor deze aankoop financieel nog interessanter is geworden. Daarnaast hebben moderne zonnepanelen een veel hoger rendement dankzij voortdurende innovaties.

Niet alleen draagt u bij aan het milieu, maar u profiteert ook financieel. Uw energiefactuur zal aanzienlijk lager zijn en de waarde van uw woning zal direct stijgen.

Wij geloven in maatwerk, geen algemene schattingen. Onze persoonlijke aanpak leidt tot advies op maat, zodat u samen met ons de meest efficiënte installatie kiest, met het hoogste rendement. Bij Sunlogics ontvangt u een gedetailleerd financieel plan, waarin duidelijk staat wat uw investering inhoudt en nog belangrijker, welke opbrengsten u kunt verwachten.

Wilt u weten hoe snel u uw investering kunt terugverdienen? Neem dan contact op met ons.

Zonnepanelen kopen: alle voordelen op een rijtje:

  • Besparing op uw energiekosten

  • Milieuvriendelijk en duurzaam

  • Toekomstbestendige investering

  • Verhoogt de waarde van uw woning

Lange levensduur en uitstekende service voor uw zonnepanelen

Bij Sunlogics bieden wij hoogwaardige zonnepanelen met een lange levensduur. Omdat wij weten dat onze panelen écht lang meegaan, geven we een garantie tot wel 40 jaar!

Het materiaal waaruit de zonnecellen zijn vervaardigd speelt ook een grote rol in de duurzaamheid van onze panelen. Wij garanderen niet alleen hoogwaardige producten, maar bieden ook de beste service en installatie aan om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal presteren gedurende hun levensduur.

Ontdek de kosten van de zonnepanelen met een offerte op maat!

Bij Sunlogics begrijpen we dat elke situatie anders is en daarom bieden wij u de meest gedetailleerde en gepersonaliseerde offerte aan voor uw gezin. Zo weet u precies wat de zonnepanelen kosten en kunt u het rendement van uw investering berekenen.

Wilt u zonnepanelen kopen, weten wat de prijzen van de zonnepanelen zijn, prijzen vergelijken, panelen laten plaatsen of een professionele installatie aanvragen? Neem dan nu contact met ons op voor een gratis offerte op maat en laat ons u helpen bij het verlagen van uw energiefactuur en het verhogen van de waarde van uw woning!

Hoeveel heb ik nodig zonnepanelen voor een warmtepomp?2023-12-21T10:43:46+01:00

De hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft voor een warmtepomp hangt af van factoren zoals de grootte en het energieverbruik van de warmtepomp, de efficiëntie van de zonnepanelen en uw eigen energieverbruik. Wij kunnen op basis van het geschatte jaarlijkse energieverbruik van de warmtepomp, de beschikbare dakruimte en andere variabelen berekenen hoeveel zonnepanelen nodig zijn om dit verbruik te compenseren en mogelijk zelfs extra elektriciteit op te wekken voor andere huishoudelijke behoeften.

Hoe lang gaan zonnepanelen mee?2023-12-21T10:43:05+01:00

Zonnepanelen leveren over een lange periode betrouwbare en duurzame energie, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor hernieuwbare energieopwekking. Bij Sunlogics ben je zeker van de levensduur dankzij onze langdurige opbrengst-én productgarantie. Onze garantie loopt op tot wel 40 jaar!

Hoeveel kwh levert een zonnepaneel op per dag2023-12-21T10:42:07+01:00

Tegenwoordig leveren zonnepanelen doorgaans meer dan 400 Wattpiek (Wp) per dag op, waardoor één zonnepaneel voldoende elektriciteit kan produceren om dagelijks gratis elektrisch te koken op een elektrische plaat of een wasmachine te laten draaien. 

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?2023-12-21T10:40:17+01:00

De oriëntatie en hellingshoek van het dak, de beschikbare ruimte zonder obstakels, het dakmateriaal, de structurele integriteit en lokale regelgeving hebben allemaal invloed op de geschiktheid van uw dak. 

In het verleden was een ideaal dak gericht op het zuiden. Het belang van de oriëntatie is minder belangrijk geworden vanwege de digitale teller. Door deze nieuwe teller is het verdelen van de zonnepanelen over verschillende oriëntaties voordeliger geworden, aangezien dit de opbrengst gedurende de dag kan maximaliseren. Het is cruciaal om een professionele inspectie te laten uitvoeren om de geschiktheid van uw dak te bepalen. Daarnaast krijgt u ook persoonlijk advies over installatiemogelijkheden, rekening houdend met plaatselijke voorschriften en de potentiële energieopbrengst van zonnepanelen op uw specifieke locatie.

Hoeveel zonnepanelen mag ik plaatsen?2023-12-21T10:37:09+01:00

Het aantal zonnepanelen dat u kan plaatsen, hangt af van verschillende factoren, zoals de beschikbare ruimte, de regelgeving in uw regio en de capaciteit van uw elektrische installatie. De exacte hoeveelheid zonnepanelen die u mag plaatsen, wordt op locatie bepaald door Sunlogics op basis van een professionele inspectie.

0
MEER DAN 10 JAAR
ERVARING
0
MEER DAN 11000 REFERENTIES
0
TOT 40 JAAR OPBRENGSTGARANTIE
0
TOT 40 JAAR PRODUCTGARANTIE

REFERENTIES

REACTIES VAN KLANTEN

“Eerlijkheid tov de situatie (bomen) en goed materiaal”

Donders W. (bobex.be), Maasmechelen

“Alles wat overeen is gekomen perfect nagekomen. op tijd en zeer goede afwerking. Zeker een aanrader.”

Theuwissen (zonnepanelenenergie.be), Oudsbergen

Van eerste (Hr. Fritz, Sales adviseur) tot laatste contact duidelijk (Bart, Office Manager) betrouwbaar, niks is te veel, bij vragen. ZEER goede verhouding prijs-kwaliteit. (Sunpower+Enphase) Denken in oplossingen en monteurs (Peter + Jason) zeer ervaren. BTWafhandeling- terugvraag moet nog gedaan worden maar ga er van uit dat ook dit goed vanuit hoofdkantoor ondersteund zal gaan worden, zoals afgesproken. Heb veel offreerders over de vloer gehad, waardoor veel informatie opgedaan. Sunlogics maakt het waar!!!! Achteraf heeeeeel blij dat e.a. met Zonnepanelen + hier in Nederland niet door ging. Sunlogics: Een echte aanrader!!!!

Perriens J. (solvari.nl) - , Herten

Goed advies, alles goed geïnstalleerd, afgeleverd en gekeurd!

Mooren J. (solvari.nl), Kerkrade

Werken werden uitgevoerd volgens de afspraken. Gebruiken ook goede materialen.

Schepers M. (solvari.nl), Oudsbergen

Heldere informatie, duidelijke afspraken, prettige service, snelle levering.

Paulissen J. (slimster.nl), Kerkrade

Genoeg informatie meegekregen.

Bilgin C. (bobex.be), Lommel

Zeer correct, duidelijk en komt afspraken na!

Nicole S. (bobex.be), Kinrooi

Kort én zakelijk

Thewissen A. (bobex.be), Lanaken

Onmiddelijke en correct offerte. Ook onmiddelijke reactie op mijn vragen. Prima en duidelijke communicatie.

Martens M. (bobex.be), Genk

Goede uitleg.

Steegmans P. (bobex.be), Lanaken

Eerlijk advies en info.

Hermans P. (bobex.be), Diepenbeek

Zeer gedetailleerde offerte aan de hand van telefonisch contact.

Daems L. (bobex.be), Hasselt

Beste kwaliteit, garantievoorwaarden

Avgoustakis K. (bobex.be), Maasmechelen

Vlotte samenwerking, goede uitleg.

Beelen G. (bobex.be), Halen

Onze kwalitatieve merken

Uw totaalpartner voor duurzame
groene energie in Limburg!

Contacteer ons vandaag nog voor installaties in Limburg (België en Nederland)!

Go to Top