Loading...
Thuisbatterijen kopen2024-01-05T14:51:35+01:00

Wil u uw zonne-energie opslaan en het beste resultaat bereiken met uw zonnepanelen? Dan bent u bij Sunlogics aan het juiste adres!

Waarom een thuisbatterij kopen?

Een thuisbatterij kopen is een van de meest efficiënte manieren om uw zelfverbruik te vergroten. Met een thuisaccu kunt u energie opslaan en ’s avonds gebruikmaken van de energie die overdag geproduceerd werd. Het resultaat: u verbruikt tussen 60% en 70% van uw eigen elektriciteitsproductie, een stijging van 30%. Dit betekent dat u minder elektriciteit hoeft af te nemen van het elektriciteitsnet.

Een thuisbatterij is een geweldige investering als u gebruikmaakt van zonnepanelen. Het stelt u in staat om de overtollige energie die uw zonnepanelen genereren op te slaan, zodat u deze later kunt gebruiken wanneer de panelen niet actief zijn, zoals ’s nachts of tijdens bewolkte dagen. Dit betekent dat u minder afhankelijk bent van het elektriciteitsnet en daardoor kosten kunt besparen op uw energierekening.

Een accu voor zonnepanelen aanschaffen

Bij het kopen van een thuisbatterij is het belangrijk ook aandacht te besteden aan de accu voor zonnepanelen. De accu speelt een cruciale rol bij het opslaan en leveren van de opgeslagen energie. Er zijn verschillende merken beschikbaar, zoals Huawei-thuisbatterijen, die bekend staan om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Een goede investering kan resulteren in lagere energiekosten en meer onafhankelijkheid van het elektriciteitsnet. Sunlogics bepaalt samen met u de beste thuisbatterij voor uw situatie.

investeren in zonnepanelen sunlogics

Thuisaccu installeren met digitale meter

Met de digitale meter betaalt u geen prosumententarief meer (gemiddeld zo’n €400 per jaar). De digitale meter meet de injectie en het afgenomen volume van het distributienet apart, waardoor alleen de netkosten en energietaksen voor het effectieve gebruik van het net worden gefactureerd. Daarom wordt het belangrijk om zo min mogelijk stroom van het net nodig te hebben, waardoor de aankoop en installatie van een thuisbatterij interessanter wordt.

Met een thuisbatterij en een digitale meter kunt u in het eerste jaar al €200 tot €1000 besparen. Deze besparing kan in de toekomst toenemen naarmate de elektriciteitsprijzen stijgen. Houd er wel rekening mee dat de energiekosten kunnen variëren afhankelijk van uw regio.

Onze merken

Huawei

Bij een Huawei hybride omvormer is het uiterst simpel en gemakkelijk om een batterij te koppelen omdat de omvormer al batterijklaar is. Er is een batterijaansluiting voorzien op de omvormer, waardoor het niet meer nodig is om een tussenstuk aan te schaffen. Dit is niet alleen gemakkelijk, maar vooral kostenbesparend.

  • Veilig en betrouwbaar
  • Meer bruikbare energie
  • Opvolging via de app
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Makkelijk te installeren
  • Milieuvriendelijk

Enphase

Een Enphase AC-batterij kan naadloos worden gekoppeld aan Enphase-micro-omvormers en andere zonnetechnologieën om u te helpen het meeste uit uw energievoorziening te halen. Dit bespaart u veel kosten. De modulaire architectuur van de AC-batterij zorgt ervoor dat u een opslagoplossing krijgt die precies is wat u nodig hebt, zonder verspilde kosten. Het systeem is eenvoudig uit te breiden wanneer uw behoeften veranderen, bijvoorbeeld als uw gezin groeit of als u een elektrische auto aanschaft. Flexibele configuraties werken voor elke situatie.

  • Modulaire oplossing: meerdere batterijen kunnen worden gekoppeld
  • Hoge prestaties: 96% retourefficiëntie
  • Hoge betrouwbaarheid: een levensverwachting van minstens 10 jaar
  • Zeer veilige keuze: veiligheid gecertificeerd door TüV Rheinland

Neem contact op voor meer informatie

Als u meer wilt weten over het aanschaffen van zonnepanelen in Limburg of specifieke vragen heeft over de voordelen en het rendement ervan, neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundig team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren bij het maken van de beste keuze voor uw situatie.

Welke thuisbatterij moet ik kiezen?2024-01-05T14:21:37+01:00

De keuze van een thuisbatterij hangt af van verschillende factoren, waaronder uw energiebehoefte, budget, technologie- en merkvoorkeur. Onderstaande tips kunnen u helpen met de keuze voor de juiste thuisbatterij.

Bepaal hoeveel energie u wilt opslaan en gebruiken tijdens piekuren, ’s nachts of wanneer zonne-energie niet beschikbaar is. Dit zal helpen bij het bepalen van de benodigde capaciteit van de batterij.

Kies het type batterij dat u wenst aan te kopen. Er zijn verschillende soorten batterijtechnologieën beschikbaar, zoals lithium-ion, loodzuur, flowbatterijen, enz. Lithium-ionbatterijen zijn populair vanwege hun hoge energiedichtheid en langere levensduur in vergelijking met loodzuurbatterijen.

Sommige batterijen worden geleverd met geavanceerde energiebeheersystemen en slimme functies die kunnen helpen bij het optimaliseren van energieopslag en -gebruik. Bepaal welke functies u hierbij belangrijk vindt.

Twijfelt u nog steeds? Sunlogics helpt u bij de keuze voor de beste thuisbatterij!

Hoe lang gaat een thuisbatterij mee?2024-01-05T14:20:59+01:00

Gemiddeld genomen hebben thuisbatterijen een geschatte levensduur van ongeveer 10 tot 15 jaar. Sommige batterijen kunnen zelfs langer meegaan. De levensduur wordt onder andere ook bepaald door het merk, het type batterij en het onderhoud ervan.

Hoe werkt een thuisbatterij?2024-01-05T14:20:20+01:00

Een thuisbatterij, ook wel een thuisaccu of opslagsysteem voor thuisenergie genoemd, werkt over het algemeen op basis van het opslaan van elektrische energie die wordt opgewekt door zonnepanelen of afkomstig is van het elektriciteitsnet.

Als u zonnepanelen hebt, wordt de overtollige energie die ze opwekken en die niet direct wordt gebruikt, opgeslagen in de thuisbatterij. Als er echter niet genoeg zonne-energie beschikbaar is, kan de batterij ook worden opgeladen vanuit het elektriciteitsnet, vooral tijdens periodes waarin de elektriciteitsprijzen laag zijn. ​​

De opgeslagen stroom wordt vervolgens gebruikt om de elektrische apparaten in uw huis van stroom te voorzien. Dit kan gebeuren op momenten dat er weinig zonlicht is, ’s nachts of tijdens piekuren wanneer elektriciteit van het net duurder is.

Hoeveel kost een thuisbatterij2024-01-05T14:19:39+01:00

De kosten van een thuisbatterij kunnen sterk variëren op basis van verschillende factoren, waaronder het merk, de capaciteit, de technologie, de installatiekosten en eventuele subsidies of belastingvoordelen in uw regio. Een typische thuisbatterij met een redelijke capaciteit voor residentieel gebruik kan bijvoorbeeld ergens tussen de € 5.000 en € 10.000 kosten, inclusief installatie.

0
MEER DAN 10 JAAR
ERVARING
0
MEER DAN 11000 REFERENTIES
0
TOT 40 JAAR OPBRENGSTGARANTIE
0
TOT 40 JAAR PRODUCTGARANTIE

REFERENTIES

REACTIES VAN KLANTEN

“Eerlijkheid tov de situatie (bomen) en goed materiaal”

Donders W. (bobex.be), Maasmechelen

“Alles wat overeen is gekomen perfect nagekomen. op tijd en zeer goede afwerking. Zeker een aanrader.”

Theuwissen (zonnepanelenenergie.be), Oudsbergen

Van eerste (Hr. Fritz, Sales adviseur) tot laatste contact duidelijk (Bart, Office Manager) betrouwbaar, niks is te veel, bij vragen. ZEER goede verhouding prijs-kwaliteit. (Sunpower+Enphase) Denken in oplossingen en monteurs (Peter + Jason) zeer ervaren. BTWafhandeling- terugvraag moet nog gedaan worden maar ga er van uit dat ook dit goed vanuit hoofdkantoor ondersteund zal gaan worden, zoals afgesproken. Heb veel offreerders over de vloer gehad, waardoor veel informatie opgedaan. Sunlogics maakt het waar!!!! Achteraf heeeeeel blij dat e.a. met Zonnepanelen + hier in Nederland niet door ging. Sunlogics: Een echte aanrader!!!!

Perriens J. (solvari.nl) - , Herten

Goed advies, alles goed geïnstalleerd, afgeleverd en gekeurd!

Mooren J. (solvari.nl), Kerkrade

Werken werden uitgevoerd volgens de afspraken. Gebruiken ook goede materialen.

Schepers M. (solvari.nl), Oudsbergen

Heldere informatie, duidelijke afspraken, prettige service, snelle levering.

Paulissen J. (slimster.nl), Kerkrade

Genoeg informatie meegekregen.

Bilgin C. (bobex.be), Lommel

Zeer correct, duidelijk en komt afspraken na!

Nicole S. (bobex.be), Kinrooi

Kort én zakelijk

Thewissen A. (bobex.be), Lanaken

Onmiddelijke en correct offerte. Ook onmiddelijke reactie op mijn vragen. Prima en duidelijke communicatie.

Martens M. (bobex.be), Genk

Goede uitleg.

Steegmans P. (bobex.be), Lanaken

Eerlijk advies en info.

Hermans P. (bobex.be), Diepenbeek

Zeer gedetailleerde offerte aan de hand van telefonisch contact.

Daems L. (bobex.be), Hasselt

Beste kwaliteit, garantievoorwaarden

Avgoustakis K. (bobex.be), Maasmechelen

Vlotte samenwerking, goede uitleg.

Beelen G. (bobex.be), Halen

Onze kwalitatieve merken

Uw totaalpartner voor duurzame
groene energie in Limburg!

Contacteer ons vandaag nog voor installaties in Limburg (België en Nederland)!

Go to Top