Passie voor groene energie? Kan je zelfstandig werken en wil je targets halen? Dan hebben wij jou nodig! Wegens aanhoudende groei zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste collega’s!

Wie zijn wij?

Sunlogics behoort tot één van de betrouwbaarste spelers op de Vlaamse markt van groene energie. Met meer dan 26 jaar ervaring in elektriciteitswerken en 10 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie (al meer dan 4000 installaties in BE + NL Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant) waarborgt Sunlogics hoge kwaliteit op het gebied van het plaatsen van installaties voor de productie van groene stroom. Bovendien heeft Sunlogics drie Rescert certificaten van bekwaamheid ontvangen voor het installeren van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen.

Functie:

Je vertegenwoordigt Sunlogics in de provincie Limburg.
Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen de klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je onze klanten, voornamelijk op de particuliere markt, en zorg je voor het uitkomen van hun dromen: het verkleinen van hun energiefactuur. Het opvolgen van offerteaanvragen gebeurt bovendien via een geautomatiseerd systeem (ERP).

Vaardigheden en kennis:

Affiniteit met duurzame energie
Verkopen zit in je bloed en je bent wat technisch aangelegd
Je stelt de noden van de klant voorop en wekt vertrouwen met je deskundig advies
Je spreekt vlot Nederlands
Je bent leergierig en gemotiveerd
Je kan goed zelfstandig werken
Je bent vertrouwd met het gebruik van een laptop en tablet
Je streeft naar het sluiten van contracten

Aanbod:

Je maakt deel uit van een innovatieve en groeiende onderneming met leuke werksfeer
Geen koude prospectie
Interessante verloning
Bedrijfswagen
Laptop/tablet

Interesse? Geef je salescarrière zonne-energie en stuur vandaag nog je CV en motivatiebrief naar daniel@sunlogics.be of bel naar 1 van de onderstaande telefoonnummers. Wij behandelen je kandidatuur met de nodige discretie.

Vestigingen Sunlogics:

Sunlogics België
tel.: 089 / 55 98 94
info@sunlogics.be
www.sunlogics.be

Sunlogics Nederland
tel.: 0468 080 452
info@sunlogics.nl
www.sunlogics.nl

Interesse? Stuur dan vandaag nog je CV en motivatiebrief naar daniel@sunlogics.be. Wij behandelen je kandidatuur met de nodige discretie.