Net zoals de voorbije maanden, was november een goede maand voor de eigenaars van zonnepanelen. Volgens Meteovista was het namelijk bijna anderhalf maal zo zonnig als normaal. Het zonnige weer concentreerde zich vooral op de eerste helft van de maand en daarbij was het zacht. Met 96 uur valt deze maand net in de top-10 zonnigste novembermaanden. Deze tiende plek wordt gedeeld met november 1967. Normaal telt de laatste maand van de herfst 66 uur zon. Opvallend is de verdeling van de hoeveelheid zon. Ukkel telde maar liefst negen dagen waarop de zon meer dan zes uur scheen. Deze dagen waren goed voor ruim 70 uur zon. Daar tegenover stonden 16 vrij sombere dagen met minder dan twee uur zon. Daarvan verliepen acht dagen geheel bewolkt.

Maandoverzicht November 2018

 

November Meteovista Weer Nieuws

 

Hopelijk kunnen we de uitstekende zonnejaar afsluiten met een zonnige december.

Wilt u ook uw energiefactuur verlagen en de waarde van uw woning verhogen?Investeren in zonnepanelen blijft een uitstekend idee. Door de stijgende elektriciteitsprijzen is de aankoop van zonnepanelen een veilige en rendabele investering. Meer winst voor het milieu én voor uw portefeuille. De waarde van uw woning stijgt ook onmiddellijk.

Contacteer ons vandaag nog voor een GRATIS offerte!

De zon is de grootste bron van schone energie die er is. Alle reden om die te benutten!

Elk leeg dak zonder zonnepanelen is een gemiste kans!

Gegevens met dank aan: KMIMeteovista
Gerelateerde artikels: Zonnepanelen Opbrengsten: Zomer 2018Oktober 2018: Uitzonderlijk zonnig, Warmste 6 November uit de geschiedenis