Koel de zomer in met een airco van Sunlogics

Een airco van Sunlogics

Bij Sunlogics specialiseren we ons in het aanbieden van duurzame oplossingen aan particulieren en ondernemingen in Limburg (zowel België als Nederland). Dit gaat van zonnepanelen en thuisbatterijen tot warmtepompboilers, laadpalen voor elektrische auto’s en airco’s.

Heeft u een airco of overweegt u om hierin te investeren? Neem dan gerust contact met ons op, en dan helpen we u bij het bepalen van de meest duurzame en voordelige oplossing. De missie van Sunlogics is namelijk tweevoudig: enerzijds zetten we ons in voor het klimaat, anderzijds voor uw portemonnee. Zo helpen we u om uw energiekosten te verlagen én uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Daarnaast kunnen onze ecologische oplossingen ook troeven zijn die de waarde van uw woning verhogen. Wilt u meer te weten komen? Neem dan gerust een kijkje op onze website, waar u uitgebreide toelichting vindt bij onze producten en diensten. Verder kan u ook op onze blog terecht, waar we u op de hoogte houden van onze activiteiten en relevante informatie delen over milieuvriendelijke oplossingen.

Airco's binnen- en buitenunit

Airco’s en zonnepanelen

Als u een airco hebt (of overweegt te laten installeren) – hetzij bij u thuis, hetzij in uw bedrijf – kan onze expertise u aan een voordelige en ecologische oplossing helpen. Een airco kan een grote elektriciteitsverbruiker zijn. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar kan ook uw elektriciteitsrekening drastisch verhogen. Gelukkig kunnen zonnepanelen beide nadelen opvangen: voortaan kunnen uw airco’s kosteloos draaien op groene energie. Daarbij raden we u ook aan om de aankoop van een thuisbatterij te overwegen, aangezien zo’n batterij u toelaat om uw gegenereerde stroom op te slaan en op een later tijdstip te gebruiken. Hierdoor verbruikt u een groter percentage van de groene stoom die uw zonnepanelen opwekken, en zal u minder elektriciteit van het net nodig hebben. Dat vertaalt zich uiteraard in een lagere rekening.

Sunlogics: Is de leverancier van airco’s

Airco's LG
Warmtepomp maxicool
Warmtepomp tosot

Waarom zou u kiezen voor Sunlogics?
We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in elektriciteitswerken en al 10 jaar ervaring in het installeren van hernieuwbare energie. Intussen hebben we al meer dan 4000 zonne-energie installaties geplaatst in België en Nederland. Ook bieden we de beste garanties, de beste kwaliteit en de beste service. We werken namelijk altijd met onze eigen installateurs, die veel ervaring hebben en goed opgeleid zijn. Daarnaast genieten onze klanten ook van een garantie van maar liefst 10 tot 25 jaar. Als u op zoek bent naar duurzame oplossingen, is Sunlogics met andere woorden een totaalpartner waar u met een gerust hart op kan vertrouwen.

Onze offertes zijn gratis en helemaal vrijblijvend. Aarzel dus niet om het offerte formulier in te vullen. Daarna nemen we zo snel mogelijk contact met u op, en leggen we u drie verschillende offertes voor die we voor u op maat hebben gemaakt. Nog een reden om voor Sunlogics te kiezen: we maken de meest gedetailleerde en gepersonaliseerde offertes. Contacteer ons vandaag nog!

Een airco plaatsen?

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw gepersonaliseerde offerte aan!

Mensen genieten van hun airco's

Offerte aanvraag airco’s

Vrijblijvende offerte voor een airco