Huis met airco

Er lekker koel bij zitten in de zomer én verwarmen in de winter?

Sunlogics: Uw partner voor airco’s
in de provincie Limburg

Onze merken

LG

Regel thuis je eigen klimaat met de energiezuinige airco van LG. Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt jouw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

Verschillende modellen:

  • Art Cool
  • Plus Dual
  • Plus Dual Split Unit
  • Black Mirror
  • Wandconsole

Met de SmartThinQ app heeft u controle over uw airconditioner via Wi-Fi, de designs stralen allemaal klasse uit door de simpele en strakke uitvoering met een verborgen display. Zo goed als niet te tippen met een geluidsniveau van maar 19dB en een nette energieklasse van A++. Standaard wordt er ook 5 jaar garantie door LG aangeboden.

logo LG
Airco LG

Maxicool

Betaalbare kwaliteit in luchtbehandeling:

Maxicool is een van de grootste producenten betreft airco’s is. Ze hebben al een groot scala aan verschillende modellen op de markt gebracht. Het merk is ideaal wanneer u op zoek bent naar iets wat voordeliger is met een goede kwaliteit.

  • Aurora
  • A++
Logo maxicool
Airco maxicool

Tosot

Je huis is je thuis.
Bewaar de rust in je huishouden met onze krachtige en efficiënte koelsystemen met geruisloze invertercompressoren. Onze apparaten zijn ook uitgerust met de nieuwste technologie, wat zorgt voor lagere elektriciteitsrekeningen en een positieve impact op het milieu. Met Tosot kunnen u en uw dierbaren altijd een comfortabel huis ervaren.

Verschillende modellen:

  • Pular
  • Wandconsole

Tosot units zijn uitgerust met de modernste componenten die zorgen voor comfort en koelte, milieuvriendelijke producten met minder elektriciteitsverbruik. Tosot producten leveren een uniek, innovatief en superieur koelvermogen, met als doel hoogwaardige producten te leveren voor “normale” gezinnen tegen een concurrerende prijs die niet alleen geschikt is voor moderne huishoudens, maar ook voor verschillende industrieën voor commercieel gebruik. Tosot producten worden vervaardigd met volledige naleving van internationale normen en voldoen aan de strikte kwaliteit in alle productiestadia.

Logo tosot
Airco tosot

Airconditioning?

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw gepersonaliseerde offerte aan!

Koppel geniet van hun airco

Offerte aanvraag

Vrijblijvende offerte voor een airco