Huis met airco

Er lekker koel bij zitten in de zomer én verwarmen in de winter?

Dat kan met een airco van Sunlogics!

Het plaatsen van een airconditioningssysteem in je huis kan verschillende voordelen bieden die je wooncomfort aanzienlijk kunnen verbeteren:

 • Vlotte temperatuurregeling: Een airco stelt je in staat om snel de temperatuur in je huis te regelen, ongeacht de buitentemperatuur. Dit betekent dat je je huis koel kunt houden tijdens warme zomerdagen en heerlijk warm bij koude dagen.
 • Betere slaapkwaliteit: Een aangename temperatuur in je slaapkamer bevordert een goede nachtrust. Airco kan je helpen om een optimale slaapomgeving te creëren, waardoor je uitgerust wakker wordt en je dag goed kan starten!
 • Verbeterde luchtkwaliteit: Moderne airco’s hebben vaak ingebouwde filters die stof, allergenen en andere verontreinigingen uit de lucht kunnen filteren. Dit resulteert in een schonere en gezondere luchtkwaliteit in je huis. Zeker een groot voordeel als je last hebt van allergieën!
 • Toename van de waarde van je huis: Het installeren van airco kan de waarde van je woning verhogen. Potentiële kopers beschouwen het als een waardevolle functie!
 • Productiviteit: Een comfortabele temperatuur op je werkplek kan je productiviteit verhogen. Als je thuis werkt, kan een airco ervoor zorgen dat je je beter kunt concentreren en efficiënter kunt werken.

Kortom, een airconditioningsysteem kan niet alleen het comfort in je huis verbeteren, maar ook bijdragen aan een gezondere en productievere leefomgeving. Het is een investering die op lange termijn veel voordelen kan opleveren!

Een airco combineren met zonnepanelen

Als u een airco hebt (of overweegt te laten installeren) – hetzij bij u thuis, hetzij in uw bedrijf – kan onze expertise u aan een voordelige en ecologische oplossing helpen. Airconditioning kan een grote elektriciteitsverbruiker zijn. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar kan ook uw elektriciteitsrekening drastisch verhogen. Gelukkig kunnen zonnepanelen beide nadelen opvangen: voortaan kan uw airconditioning kosteloos draaien op groene energie. Daarbij raden we u ook aan om de aankoop van een thuisbatterij te overwegen, aangezien zo’n batterij u toelaat om uw gegenereerde stroom op te slaan en op een later tijdstip te gebruiken. Hierdoor verbruikt u een groter percentage van de groene stoom die uw zonnepanelen opwekken, en zal u minder elektriciteit van het net nodig hebben. Dat vertaalt zich uiteraard in een veel lagere rekening! Klik hier voor meer info over zonnepanelen.

Sunlogics: Uw partner voor airco’s
in de provincie Limburg

Bij Sunlogics specialiseren we ons in het aanbieden van duurzame oplossingen aan particulieren en ondernemingen in Limburg (zowel België als Nederland). Dit gaat van zonnepanelen en thuisbatterijen tot warmtepompboilers en laadpalen voor elektrische auto’s.

Heeft u een airconditioningsinstallatie of overweegt u om hierin te investeren? Neem dan gerust contact met ons op, en dan helpen we u bij het bepalen van de meest duurzame en voordelige oplossing. De missie van Sunlogics is namelijk tweevoudig: enerzijds zetten we ons in voor het klimaat, anderzijds voor uw portemonnee. Zo helpen we u om uw energiekosten te verlagen én uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Daarnaast kunnen onze ecologische oplossingen ook troeven zijn die de waarde van uw woning verhogen. Wilt u meer te weten komen? Neem dan gerust een kijkje op onze website, waar u uitgebreide toelichting vindt bij onze producten en diensten. Verder kan u ook op onze blog terecht, waar we u op de hoogte houden van onze activiteiten en relevante informatie delen over milieuvriendelijke oplossingen.

Onze merken airco’s

LG

Regel thuis je eigen klimaat met de energiezuinige airco van LG. Geniet van een airconditioner die kan verwarmen en koelen met ruime instelmogelijkheden. Bovendien wordt jouw lucht gezuiverd wat zorgt voor extra comfort.

Verschillende modellen:

 • Art Cool
 • Plus Dual
 • Plus Dual Split Unit
 • Black Mirror
 • Wandconsole

Met de SmartThinQ app heeft u controle over uw airconditioner via Wi-Fi, de designs stralen allemaal klasse uit door de simpele en strakke uitvoering met een verborgen display. Zo goed als niet te tippen met een geluidsniveau van maar 19dB en een nette energieklasse van A++. Standaard wordt er ook 5 jaar garantie door LG aangeboden.

logo LG
Airco LG

Maxicool

Betaalbare kwaliteit in luchtbehandeling:

Maxicool is een van de grootste producenten betreft airco’s is. Ze hebben al een groot scala aan verschillende modellen op de markt gebracht. Het merk is ideaal wanneer u op zoek bent naar iets wat voordeliger is met een goede kwaliteit.

 • Aurora
 • A++
Logo maxicool
Airco maxicool

Tosot

Je huis is je thuis.
Bewaar de rust in je huishouden met onze krachtige en efficiënte koelsystemen met geruisloze invertercompressoren. Onze apparaten zijn ook uitgerust met de nieuwste technologie, wat zorgt voor lagere elektriciteitsrekeningen en een positieve impact op het milieu. Met Tosot kunnen u en uw dierbaren altijd een comfortabel huis ervaren.

Verschillende modellen:

 • Pular
 • Wandconsole

Tosot units zijn uitgerust met de modernste componenten die zorgen voor comfort en koelte, milieuvriendelijke producten met minder elektriciteitsverbruik. Tosot producten leveren een uniek, innovatief en superieur koelvermogen, met als doel hoogwaardige producten te leveren voor “normale” gezinnen tegen een concurrerende prijs die niet alleen geschikt is voor moderne huishoudens, maar ook voor verschillende industrieën voor commercieel gebruik. Tosot producten worden vervaardigd met volledige naleving van internationale normen en voldoen aan de strikte kwaliteit in alle productiestadia.

Logo tosot
Airco tosot

Airco’s plaatsen?

Vraag hier gratis en vrijblijvend uw gepersonaliseerde offerte aan!

Koppel geniet van hun airco

Offerte aanvraag airco

Vrijblijvende offerte voor een airco