Wilt u meer weten over onze aanpak of onze oplossingen om groene stroom te produceren?
Neem dan zeker contact op.

In tien stappen naar efficiënt energieverbruik

U wilt een alternatieve en ecologische oplossing voor uw energieverbruik? Dan is Sunlogics uw partner. U krijgt van het eerste contact tot en met de oplevering persoonlijke begeleiding en professioneel advies.

Sunlogics realiseert uw groenestroomproject in tien eenvoudige stappen:

 1. Offerteaanvraag
  U vraagt online of telefonisch uw offerte aan. Een van onze adviseurs neemt contact met u op om een afspraak te maken en bijkomende vragen te stellen.
 2. Analyse
  Samen met u analyseren we uw woonsituatie. We bekijken de ligging van uw woning, de dakhelling, de beschikbare dakoppervlakte en uw huidige energieverbruik.
 3. Offerte
  U krijgt van ons een gedetailleerde offerte op maat. Onze offertes geven u een overzicht van uw huidige en toekomstige energiekosten, uw winst op lange termijn, naargelang van uw financieringswijze – eigen middelen of lening – uw subsidies en uw fiscale voordeel.
 4. Offertetoelichting
  Een van onze adviseurs komt bij u langs om uw offerte te bespreken. Hij maakt een technische analyse van uw huis en controleert uw elektrische installatie op eventuele defecten.
 5. Offerteaanpassing
  Als dat nodig is, passen we op basis van de bijkomende informatie uw offerte aan. U ontvangt via e-mail een 3D-schaduwtekening van het dak en de eventueel aangepaste offerte.
 6. Ondertekening
  U kiest voor ons project op maat. Onze adviseur komt bij u langs om het project te ondertekenen en eventuele vragen te beantwoorden.
 7. Start
  Samen met de planningscoördinator bepaalt u de installatiedatum.
 8. Plaatsing
  Onze vakmensen plaatsen in één of twee dagen uw installatie. U krijgt tien jaar garantie op de plaatsing.
 9. Goedkeuring
  Een officieel erkende en onafhankelijke organisatie keurt uw installatie binnen de tien dagen.
 10. Administratie
  Wij voeren alle administratie voor u:
  • We nemen contact op met uw netwerkbeheerder om, als dat nodig is, uw dubbele tarief af te zeggen en/of een verzwaring van uw vermogen aan te vragen.
  • We vragen uw groencertificaten aan bij de VREG en bij uw netwerkbeheerder.
  • We zeggen uw voorschotfacturen op bij uw huidige energieleverancier.